cure5.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Leren omgaan met relaties en seksualiteit (€ 15.000,-)

Uit recent onderzoek is gebleken dat het hebben van een (intieme) relatie, een van de belangrijkste wensen is van mensen met een psychiatrische aandoening. De module "Leren omgaan met relaties en seksualiteit" is bestemd voor mensen met psychiatrische en psychische handicaps, contactstoornissen en mensen met een licht verstandelijke handicap. De Stichting Liberman Modules wil de in Amerika bestaande module die het kenmerk "effectief" heeft gekregen, vertalen en aanpassen aan de Nederlandse situatie en de introductie, training, opleiding en implementatie verzorgen. Het Centraal Fonds zal de gevraagde financiële steun ter beschikking stellen.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.