cure6.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Stichting De Opkikker (€ 1.000,-)

De Stichting De Opkikker is een Stichting die zich ten doel stelt het tijdens of tussen de behandeling door, verzorgen van een fijne dag voor gezinnen, waarvan een kind, in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar, in verband met een aandoening, langdurig onder behandeling is in een met de Stichting samenwerkende instelling, of die door de aard of ernst van deze aandoening, uitzicht heeft op een langdurige behandeling in deze instelling.
Er is een "verwenboek" samengesteld waarin een groot aantal keuzemogelijkheden zijn opgenomen, waaronder doe-dingen, zin-dingen en naar-toe-dingen. Hieruit mag het gezin een keuze maken. De Stichting organiseert in 2003 voor 210 gezinnen een verwendag.
De Stichting werkt tot nu toe met oude apparatuur en wil het netwerk aanpassen. Hiervoor geeft het Centraal fonds een waarderingsbijdrage.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.