cure1.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

De Vereniging Hospicezorg Nederland (VHN) (€ 20.000,-)

De Vereniging Hospicezorg Nederland (VHN) is een overkoepelende organisatie, ter ondersteuning en coördinatie van plaatselijke groepen vrijwilligers die zich met kwalitatief hoogwaardige hospicezorg bezighouden. Om goede zorg te kunnen verlenen wordt door de VHN opleiding en periodieke nascholing aangeboden.
De VHN ziet zich zelf als een projectorganisatie die er op is gericht een fusieproces tussen de VHN en VTZ (Vrijwilligers Terminale Zorg) tot stand te brengen. De kosten van de investeringen die dit met zich meebrengt kunnen niet worden opgebracht door de leden. Het Centraal Fonds geeft een eenmalige steun om het fusieproces te bevorderen.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.