alzheimercentrum.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Wonca Congres (€ 3.525,-)

Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) organiseert in 2004 het Europese congres van wetenschappelijke verenigingen voor huisartsgeneeskunde (Wonca Congres). Dit keer gaat het om 'Quality in practice', met thema's als klinische vaardigheden, communicatie en attitude en praktijkmanagement. Speciaal voor huisartsen uit het Oostblok en uit arme landen waar de huisartsgeneeskunde minder ver ontwikkeld is, is een Scholarship Fonds opgericht. Huisartsen uit de desbetreffende landen die een scholarship krijgen toegewezen, hebben de mogelijkheid gratis deel te nemen aan het Wonca Congres. Het fonds heeft hiervoor net als veel andere fondsen, bedrijven en instellingen een waarderingsbijdrage gegeven.  

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.