alzheimercentrum.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

www.andersbeleven.nl (€ 7.500,-)

Anders Beleven verzorgt bijzondere projecten voor instellingen in de gezondheidszorg, uitgaande van de aandacht voor de zintuigen. Zintuigartiesten bieden hun kwaliteiten aan aan patiënten, bewoners, medewerkers en bezoekers. Het is een ludieke prikkel die zorgt voor ontspanning en vreugde. Het fonds kende in 2002 de helft toe van het benodigde bedrag voor de ontwikkeling van een website. Voor de andere helft gaf het fonds een garantstelling, onder voorwaarde dat de Stichting Anders Beleven alles in het werk zou stellen de andere helft gefinancierd te krijgen. Maar aanvullende finaciering is niet gevonden. Samen met de Stichting is gekeken hoe de website tegen zo laag mogelijke kosten toch gerealiseerd kan worden. Het fonds heeft ter uitvoering van de garantstelling bovengenoemd bedrag toegekend.  

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.