cure2.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken


De prijzen zijn bestemd voor personen, organisaties of instellingen die een Nederlands innovatief zorgproject op een uitzonderlijk positieve manier in de media hebben belicht. Dat kan een regionaal of landelijk project zijn. Het project moet ten dienste staan van bijvoorbeeld patiënten, patiëntengroepen of preventie. Ook is voorwaarde dat anderen het kunnen het kopiëren. Met andere woorden: het verdient navolging. Een ander belangrijk criterium is volgens jurysecretaris Loek Caubo de bijdrage van het project aan imagoverbetering: "De gezondheidszorg komt de laatste tijd niet altijd positief in het nieuws. De projecten waarnaar wij op zoek zijn, dragen juist bij aan de positieve beeldvorming van de zorg. Het project lost bijvoorbeeld een kwaliteits- of capaciteitsprobleem op of biedt een oplossing voor een financierings- of organisatieprobleem." Ook is het van belang dat het project aantoonbaar resultaat heeft opgeleverd.
Ga voor verdere berichtgeving en het aanmeldingsformulier naar www.zn.nl.
Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.