cure1.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Jaarverslag en jaarrekening 2020

Wij hebben ons bestuursverslag en de jaarrekening inmiddels gepubliceerd.

 

 

Jaarverslag en jaarrekening 2019

In 2019 is er nog een enkele toekenning gedaan en heeft het bureau verder de aandacht gericht op het goed monitoren van nog lopende projecten. Wij hebben ons bestuursverslag en de jaarrekening inmiddels gepubliceerd.

Lessen voor de toekomst

Ter gelegenheid van de laatste bestedingen van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars is de publicatie '20 jaar innovatie in de zorg: Lessen voor de toekomst' verschenen.

Jaarverslag 2018: het laatste jaar van bestedingen

In 2018 is het budget van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars nagenoeg volledig tot besteding gekomen. We steunden 70 projecten, waardoor we nog een laatste jaar hebben kunnen bijdragen aan het vernieuwen van de Nederlandse gezondheidszorg. In het jaarverslag kunt u lezen welke projecten zijn gesteund. 

Budget volledig besteed

Het budget van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars is na 20 jaar begin 2019 volledig tot besteding gekomen. Informatie over gesteunde projecten vindt u hier. Er kunnen geen aanvragen meer worden ingediend.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiƫle ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.