cure4.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Zorgverzekeraar

Coöperatie VGZ U.A.

Regionaal fonds

Stichting VIT Gezondheidszorg

 

Zinnige zorg loket

Om de zorg op langere termijn betaalbaar te houden werkt Coöperatie VGZ samen met zorgaanbieders en andere betrokkenen aan zinnige zorg. We komen graag in contact met zorgaanbieders die vooroplopen en waardevolle stappen zetten om de zorg zinniger te maken. Soms is dat een zorgvernieuwing. Soms is dat een bestaande werkwijze die bij implementatie op een andere plek tot een serieuze verbetering leidt. We zoeken naar initiatieven over hoe het eenvoudiger, logischer en slimmer kan. Wij geloven dat we zo samen kunnen werken aan betere en betaalbare zorg. Nu en in de toekomst.

Gelukkig zien wij overal in Nederland zorgaanbieders en zorginstellingen met ideeën, werkwijzen en concepten om de zorg in Nederland zinniger te maken. Samen met deze zorgaanbieders werken wij aan good practices. Dat zijn meetbaar bewezen vernieuwingen waar betaalbaarheid en kwaliteit hand in hand gaan. En daar kunt u ons bij helpen! want zorgverleners weten wat de beste zorg is en samen komen we tot de meest zinnige resultaten.

 

Is uw good practice er klaar voor?

Kent u een methode, techniek, handelswijze, procedure, samenwerking of technologische ontwikkeling die kan bijdragen aan zinnige zorg? Heeft u een good practice voor de zorg waarbij betaalbaarheid en kwaliteit hand in hand gaan en die klaar is om gelanceerd te worden? Een innovatie waar de flair, het plezier en het lef van afspat? laat het ons weten! Wij zijn op zoek naar:

* Initiatieven die doelmatigheid in de zorg stimuleren.

* Waarvan het positieve resultaat al meetbaar bewezen is.

* Die ook op andere plekken (geschaald) toepasbaar zijn.

* En waarvoor u een ambassadeursrol kunt en wilt vervullen.

 

Dien uw goodpractice in.

Neem contact op met uw zorginkoper of contactpersoon van Coöperatie VGZ en bespreek uw good practice. De zorginkoper of contactpersoon draagt deze voor aan zijn/haar collega's van het team Innovatie. Heeft u die contacten niet, dan kunt u ook rechtstreeks indienen via ons Zinnige Zorg Loket. Wellicht wordt uw good practice wel genomineerd voor ons jaarlijkse Zinnige Zorg Awards.

 

Contact

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanvraagformulier

U kunt hier het aanvraagformulier voor aanvragen bij Zinnige Zorg Loket invullen.

 

 

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.