GZ_1.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Demonstratieproject de Metronoom (€ 129.000,-)

De SSKV (Stichting Stimulering Kwaliteit Verpleeghuiszorg) heeft in het pilotproject "de Metronoom" muziek- en bewegingsadviezen ontwikkeld voor dementerende verpleeghuisbewoners. De methodiek die gebruikt wordt in het project de Metronoom is toepasbaar binnen zowel het verpleeg- en verzorgingshuis als thuis. Het doel van het project is om via muziek en beweging demente verpleeghuisbewoners te vitaliseren in de verwachting dat hiermee het welbevinden en de kwaliteit van leven van mensen met dementie verbetert. Het project heeft een looptijd van ongeveer 1,5 jaar. De aanvraag wordt gehonoreerd met een bedrag van maximaal € 129.000,-.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.