cure6.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Het Stralend Kind (€ 14.720,-)

De Stichting De Ster organiseert vakantiekampen. De Sterkamp is een positief vakantiekamp voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar die weinig of geen zelfvertrouwen hebben en daardoor gepest worden of juist zelf de pester zijn. Sterkamp vindt plaats onder begeleiding van een professioneel team bestaande uit psychologen, orthopedagogen, bewegingsdeskundigen, acteurs, creatieve therapeuten en begeleiders. De ouders hebben aangegeven dat zij na het kamp een volledig ander kind terug krijgen. Ouders willen handvatten om in de thuissituatie het bereikte effect vast te houden en om het kind verder te kunnen begeleiden in het proces. Stichting De Ster wil daarom een praktisch boek, genaamd "Het Stralende Kind" ontwikkelen en op de markt brengen, boordevol pedagogische tips en stimulerende activiteiten voor de thuissituatie. Voor het handboek stelt het Centraal Fonds een bedrag van € 14.720,- ter beschikking.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.