niekdejongprijs.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Congres Zin in Zorg (€ 12.500,-)

Stichting IMOZ heeft van het Centraal Fonds een bedrag van € 12.500,- toegezegd gekregen voor de organisatie van het congres "Zin in zorg. Betrokkenheid als Veranderende Kracht". Het congres gaat over het implementeren van vraaggerichte en belevingsgerichte zorg. Het staat in het teken van veranderen. Het doet een appél op betrokkenheid en zorgzaamheid van medewerkers en maakt duidelijk dat gezamenlijk veranderen alleen mogelijk is wanneer een ieder zich persoonlijk inzet en bereid is nieuwe methoden en werkwijzen uit te proberen en toe te passen. Aan het congres is door de directeur deelgenomen. Het was een zeer succesvolle bijeenkomst waar 650 mensen aan deelnamen.

Banner vierkant

Opgroeien na behandeling van een aangeboren gat in het middenrif: Een levenslang probleem (€ 43.400)

Congenitale hernia diafragmatica (CHD) is een zeldzame aangeboren aandoening die bij 1 op de 3.000 pasgeborenen voorkomt. Dit betekent dat jaarlijks in Nederland 50-60 kinderen met deze aandoening worden geboren.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.