alzheimercentrum.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Congres Zin in Zorg (€ 12.500,-)

Stichting IMOZ heeft van het Centraal Fonds een bedrag van € 12.500,- toegezegd gekregen voor de organisatie van het congres "Zin in zorg. Betrokkenheid als Veranderende Kracht". Het congres gaat over het implementeren van vraaggerichte en belevingsgerichte zorg. Het staat in het teken van veranderen. Het doet een appél op betrokkenheid en zorgzaamheid van medewerkers en maakt duidelijk dat gezamenlijk veranderen alleen mogelijk is wanneer een ieder zich persoonlijk inzet en bereid is nieuwe methoden en werkwijzen uit te proberen en toe te passen. Aan het congres is door de directeur deelgenomen. Het was een zeer succesvolle bijeenkomst waar 650 mensen aan deelnamen.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.