witte-wegenwacht_header17.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Nationale databank lotgenoten (€ 6.500,-)

De Stichting Lotgenotencontact helpt mensen die op zoek zijn naar een lotgenoot, door de gelegenheid te bieden oproepen te plaatsen op de website www.lotgenoten.nl.
De voorziening is vooral bedoeld voor mensen die geen aansluiting hebben bij lotgenoten-zelfhulpgroepen of andere patiëntenorganisaties en daardoor vaak de informatie die wel beschikbaar is, niet vinden.
De Stichting Lotgenotencontact wil de website www.lotgenoten.nl uitbreiden met een nationale databank voor regionale en plaatselijke lotgenoten- en zelfhulpgroepen inclusief een zeer toegankelijke en uitgebreide zoekfunctie (situatie/doelstelling/regio/enz.). Het is de bedoeling dat de beoogde uitbreiding, gratis toegankelijk wordt voor iedereen.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.