cure3.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Functieprofiel POH-ondersteuning SPV (€ 38.400,-)

Het succes van een landelijke implementatie van de functie van praktijkondersteuner GGZ in de eerste lijn hangt van een aantal essentiële factoren af. Het succes is mede te bereiken als álle direct betrokken partijen, zij die GGZ-zorg verlenen binnen de eerste lijn, de functie legitimeren, valideren en accepteren. Om dit te bereiken wil de Vereniging Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland, afdeling Sociaal Psychiatrische Verpleegkundigen het functieprofiel POH-ondersteuner GGZ uitwerken waardoor een helder functieprofiel met heldere kerntaken, werkprocessen en competenties ontstaat. Daarnaast wordt gekeken welke noodzakelijke bij-, en nascholingsactiviteiten eventueel gewenst zijn om op het gewenste niveau te komen. Tot slot zal een transparante registratiesystematiek voor de POH GGZ worden opgezet.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.