GZ_2.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Ruimte voor tijd en aandacht door Therapeutic Touch (€ 46.000,-)

Een van de activiteitenbegeleidster van Zorggroep Noord-Limburg past al een aantal jaren Therapeutic Touch (TT) toe, met verrassende resultaten. TT sluit goed aan bij de kernwaarden (respectvol vooruitstrevend en deskundig) van de Zorggroep. Daarom wordt nu met financiële hulp van het Innovatiefonds het mogelijk gemaakt een aantal verpleegkundigen, cursussen te laten volgen om TT op 4 psychogeriatrische afdelingen te kunnen invoeren. Hiermee wordt de kwaliteit van de aandacht die de zorgverleners aan de bewoners van de 4 psychogeriatrische afdelingen kunnen geven, sterk verbeterd. TT heeft ook een positief effect op het zelfbewustzijn van de zorgverleners.  

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.