niekdejongprijs.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Studiedag op hospitaalschip de Prins Willem Alexander (€ 19.780,-)

Als vervolg op de "Tour van de verzorging" (zie jaardocument 2005) is het boek van Anne-Mei The uitgereikt aan verzorgenden met het verzoek dit boek als kapstok te gebruiken en voorstellen in te dienen om de zorgverlening aan en de levensomstandigheden van degenen die zij verzorgen te verbeteren. De prijs die verdiend kon worden bestond uit deelname aan een speciaal georganiseerde dag met workshops op het schip op 14 februari 2006. Uit de inzendingen zijn 100 mensen getrokken die meekonden. De dag had het karakter van een verdiend uitje met een educatieve lading. De organisatie was in handen van de AVVV. Het bleek een groot succes. Het Centraal Fonds droeg zorg voor het ter beschikking komen van het schip en de financiering van de dag.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.