cure2.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Beeldtelefoonzuil (€ 25.500,-)

De Stichting Robin heeft met hulp van het Centraal Fonds de beeldtelefoonzuil in 2000 ontwikkeld. Daarna zijn er 104 instellingen voorzien van beeldtelefoonzuilen.
De ontwikkelingen rond ict gaan snel. De Stichting Robin wil nu de 104 beeldtelefoonzuilen voorzien van een nieuwe pc die een snellere internetverbinding tot stand kan brengen. Tevens kan er een webcam op worden geplaatst zodat kinderen kunnen MSN-en met webcam. Daarnaast worden de instellingen van de computers beveiligd en worden ze voorzien van een usb-poort. Ten behoeve van de 17 eerder door ons Fonds (namens de deelnemende zorgverzekeraars) geschonken zuilen is voor het upgraden van die specifieke zuilen een bijdrage toegekend van € 25.500,-.

Banner vierkant

Opgroeien na behandeling van een aangeboren gat in het middenrif: Een levenslang probleem (€ 43.400)

Congenitale hernia diafragmatica (CHD) is een zeldzame aangeboren aandoening die bij 1 op de 3.000 pasgeborenen voorkomt. Dit betekent dat jaarlijks in Nederland 50-60 kinderen met deze aandoening worden geboren.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.