witte-wegenwacht_header17.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

MEVA (lening van € 100.000,-)

MEVA staat voor MiljoenEuroVakantieFonds.nl®.
Doelstelling van de Stichting MEVA is fondsen werven zonder winstoogmerk om vakantiereizen mogelijk te maken voor mensen met een psychische en/of lichamelijke beperking die zij zich anders vanwege de hoge kosten van begeleiding, niet kunnen veroorloven. De reizen worden ook mogelijk gemaakt doordat MEVA zorgt voor de beschikbaarheid van personeel (betaalde krachten en vrijwilligers) en op zoek gaat naar perfecte locaties. Subdoelstellingen zijn: Informatie geven over en bewustwording van problematiek aangaande de doelgroep (mensen met lichamelijk en geestelijke beperkingen) aan derden, en omstandigheden verbeteren in brede zin om de hoofddoelstelling te kunnen realiseren. Het Centraal Fonds heeft de Stichting voor de start van het project een renteloze lening ter beschikking gesteld.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.