GZ_2.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Clean Card (€ 4.500,-)

De Stichting "Voorkom" legt zich toe op de preventie van diverse vormen van verslaving. Een van de belangrijkste speerpunten daarbij is het verzorgen van preventielessen binnen het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Aan het slot van de preventielessen wil de Stichting de Clean Card uitreiken. Dit is een document op A-4 formaat, opgevouwen tot het formaat Creditcard. In de Clean Card wordt informatie geboden over de verschillende verslavende middelen, wat het met je doet en wat de gevolgen kunnen zijn. Daarnaast wordt een aantal instanties benoemd waar men terecht kan met hulpvragen. Het Centraal Fonds kent een bedrag toe van € 4.500,- voor het ontwikkelen van de Clean Card.

Banner vierkant

Opgroeien na behandeling van een aangeboren gat in het middenrif: Een levenslang probleem (€ 43.400)

Congenitale hernia diafragmatica (CHD) is een zeldzame aangeboren aandoening die bij 1 op de 3.000 pasgeborenen voorkomt. Dit betekent dat jaarlijks in Nederland 50-60 kinderen met deze aandoening worden geboren.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.