cure2.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Kennisnetwerk CVA (€ 12.560,-)

De vele initiatieven en ontwikkelingen op het gebied van CVA-zorg hebben de laatste tijd hun vruchten afgeworpen. Bundeling van krachten is vooral voor de langere termijn nodig om verdere verbetering in de regio's te bevorderen en te faciliteren. Initiatiefgroep Kennisnetwerk CVA Nederland wil een Kennisnetwerk CVA oprichten. Met het kennisnetwerk wordt samenwerking gerealiseerd op het gebied van monitoring, ondersteuning en visievorming op het gebied van CVA-zorg. Centraal daarbij staan de inrichting, de operationalisering en borging van stroke-services in Nederland, om een zo hoog mogelijke standaard van CVA-zorg te garanderen. Het Centraal Fonds stelt, onder een aantal voorwaarden, € 12.560,- ter beschikking.

Banner vierkant

Opgroeien na behandeling van een aangeboren gat in het middenrif: Een levenslang probleem (€ 43.400)

Congenitale hernia diafragmatica (CHD) is een zeldzame aangeboren aandoening die bij 1 op de 3.000 pasgeborenen voorkomt. Dit betekent dat jaarlijks in Nederland 50-60 kinderen met deze aandoening worden geboren.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.