niekdejongprijs.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

KOPP Online (€ 31.829,-)

Kinderen met ouders met psychische problemen (KOPP jongeren) hebben zelf meer dan gemiddeld kans op het ontwikkelen van psychische problemen, waaronder depressie, angst en verslavingsproblemen. RIAGG IJsselland wil samen met andere GGZ-instellingen en het Trimbos-instituut een landelijke, waar mogelijk evidence-based of best-practice, website ontwikkelen om het preventieve bereik van de doelgroep te verhogen en versnippering van internetaanbod voor deze doelgroep te voorkomen. De website is bedoeld om op een interactieve manier preventief hulp aan te bieden. Het Centraal Fonds stelt onder een aantal voorwaarden € 31.829,- ter beschikking.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.