cure1.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Erasmus Festival (€ 20.000,-)

De Stichting Erasmus Festival organiseert sinds 2000, om het jaar, in Den Bosch een cultureel en educatief programma voor een zo breed mogelijke doelgroep rond de thematiek van de in dat jaar toegekende Erasmusprijs. De Erasmusprijs 2006 is toegekend aan de grafisch ontwerper Pierre Bernard. Vormgeving is daarom het centrale thema van het Eramus Festival. In dat kader wordt een symposium georganiseerd over de innovaties in vormgeving van en in zorginstellingen in hele brede zin. Naar aanleiding van het symposium wil men een boekwerk uitgeven waarin de verschillende onderdelen op fraaie wijze worden belicht. Het Centraal Fonds stelt onder de voorwaarde dat de hele financiering rond komt, een bedrag van € 20.000,- ter beschikking ten behoeve van het symposium.

Banner vierkant

Opgroeien na behandeling van een aangeboren gat in het middenrif: Een levenslang probleem (€ 43.400)

Congenitale hernia diafragmatica (CHD) is een zeldzame aangeboren aandoening die bij 1 op de 3.000 pasgeborenen voorkomt. Dit betekent dat jaarlijks in Nederland 50-60 kinderen met deze aandoening worden geboren.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.