GZ_1.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Wandelpaden (€ 120.000,-)

KNBLO wil in het kader van haar 100-jarig bestaan in 2008, in elke provincie een aantal wandelpaden voor minder valide wandelaars en rolstoelgebruikers realiseren. Deze nieuwe wandelpaden worden aangesloten op het bestaande landelijk dekkende wandelpadennetwerk van de Stichting LAW (koepelorganisatie van wandelend Nederland).
Belangrijkste doelstelling is het realiseren van een laagdrempelige infrastructuur die bijdraagt aan de vergroting van de kwaliteit van leven van de genoemde doelgroep door het bieden van extra bewegingsmogelijkheden. Per provincie wordt gebruikmakend van bestaande of nieuw te verkennen wandelpaden een nieuw 100-jaar KNBLO-NL wandelpad ingericht. Het Centraal Fonds heeft besloten tot een totaalbedrag van € 120.000,- de bewegwijzering te financieren in de twaalf provincie.

Banner vierkant

Opgroeien na behandeling van een aangeboren gat in het middenrif: Een levenslang probleem (€ 43.400)

Congenitale hernia diafragmatica (CHD) is een zeldzame aangeboren aandoening die bij 1 op de 3.000 pasgeborenen voorkomt. Dit betekent dat jaarlijks in Nederland 50-60 kinderen met deze aandoening worden geboren.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.