cure2.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

PratenOnline (€ 1.050.000,-)

Eind 2004 gaf het Centraal Fonds het groene licht aan de Stichting Tieners Online door als hoofdfinancier voor een jaar, de start van www.PratenOnline.nl mogelijk te maken. Het project wordt geprezen maar (nog) niet gefinancierd door daarvoor in aanmerking komende of belangstellende instanties en organisaties, onder andere wegens het ontbreken van een identiteit van de cliënt, met bijbehorend cliënt- of polisnummer. VWS heeft aanvrager meegedeeld dat reguliere financiering in het verschiet ligt, waarbij men denkt aan enkele jaren. Het Centraal Fonds heeft besloten onder een aantal voorwaarden de continuiteit van PratenOnline gedurende drie jaar te garanderen. Daarvoor zal een bedrag van ruim 1 miljoen euro worden gereserveerd.

Banner vierkant

Opgroeien na behandeling van een aangeboren gat in het middenrif: Een levenslang probleem (€ 43.400)

Congenitale hernia diafragmatica (CHD) is een zeldzame aangeboren aandoening die bij 1 op de 3.000 pasgeborenen voorkomt. Dit betekent dat jaarlijks in Nederland 50-60 kinderen met deze aandoening worden geboren.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.