GZ_1.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Zelf aan het woord over seksualiteit (€ 50.000,-)

De Federatie van Ouderverenigingen en Loes van Veen (AV producties) hebben samen het initiatief genomen om in aanvulling op het al bestaande voorlichtingsmateriaal voor mensen met een verstandelijke beperking, een vernieuwende dvd-reeks te ontwikkelen waarbij mensen met deze beperking zelf aan het woord zijn over seksualiteit, intimiteit en relaties. Zij zijn daarmee zowel informatieverstrekker als informatie-ontvanger. Niet alleen andere mensen met een verstandelijke handicap kunnen op deze wijze worden geinformeerd, ook hun ouders, familieleden en begeleiders. Voor het vervaardigen van 8 dvd's met deelonderwerpen heeft het Centraal Fonds een bedrag van € 50.000,- toegezegd.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.