cure2.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Vernieuwing website NVVS/FOSS (€ 8.000,-)

De Nederlandse Federatie van ouders van slechthorende kinderen en van kinderen met spraak en taalmoeilijkheden en de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden willen hun website aanpassen omdat deze in de loop van de tijd met zoveel informatie is gevuld dat de bezoeker het overzicht kwijt raakt. Het betreft statische informatie in html. De informatie is hierdoor nauwelijks te onderhouden. Door het gebruiken van een content management-systeem en een heldere user interface voor de nieuwe site worden beide problemen helemaal opgelost.
De doelgroepen zijn mensen met gehoorproblemen, ouders van mensen met een gehoorprobleem, het grote publiek, medewerkers en leden van de NVVS. De website beoogt informatie te verschaffen over hoorproblemen, interactie tussen websitebezoekers en zelfredzaamheid van mensen met hoorproblemen te bevorderen, duidelijk te maken wat de positie is van NVVS/FOSS en de verschillende organisaties voor slechthorenden, en de participatie van vrijwilligers te vergemakkelijken. Besloten is hieraan een bijdrage te geven.

banner jv 2017 250px

Opgroeien na behandeling van een aangeboren gat in het middenrif: Een levenslang probleem (€ 43.400)

Congenitale hernia diafragmatica (CHD) is een zeldzame aangeboren aandoening die bij 1 op de 3.000 pasgeborenen voorkomt. Dit betekent dat jaarlijks in Nederland 50-60 kinderen met deze aandoening worden geboren.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.