manzee.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Samen werken voor de patiënt (€ 25.000,-)

HARTEZORG, Federatie van Hartpatiëntenorganisaties is een samenwerkingsverband van 16 regionale lidorganisaties. De ontwikkelingen in de gezondheidszorg vragen een andere rol van patiëntenorganisaties. Om deze rol goed te kunnen vervullen is een sterke organisatie noodzakelijk. De Federatie HARTEZORG is opgericht om de regionale lidorganisaties hierin te ondersteunen door hen de bestuurlijke en administratieve taken uit handen te nemen en het dienstenaanbod voor de patiënt te intensiveren. De regionale lidorganisaties kunnen zich daardoor beter richten op hun eigenlijke doelstelling: aanbieden van bestaande en nieuwe diensten aan hartpatiënten en diens naaste omgeving.

banner jv 2017 250px

Opgroeien na behandeling van een aangeboren gat in het middenrif: Een levenslang probleem (€ 43.400)

Congenitale hernia diafragmatica (CHD) is een zeldzame aangeboren aandoening die bij 1 op de 3.000 pasgeborenen voorkomt. Dit betekent dat jaarlijks in Nederland 50-60 kinderen met deze aandoening worden geboren.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.