cure5.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Film over invoering belevingsgerichte zorg (€ 42.500,-)

De film bestaat uit de verfilming van de invoering van het zingevingsmodel in verpleeghuis de Landrijt in Eindhoven. Wat houdt het zingevingsmodel in, en wat is de meerwaarde. Welke redenen zijn er om het zingevingsmodel in te voeren. In de film worden de eerste fasen van het veranderingsproces verfilmd.
In de DVD die de aanvrager (Stichting IMOZ) wil maken wordt een hoofdfilm getoond over de invoering van het zingevingsmodel. Op de DVD worden ook verschillende toelichtingen gemonteerd die specifiek bedoeld zijn voor aparte doelgroepen (verzorgenden, leidinggevenden en andere betrokken disciplines). De DVD vormt samen met "Gewoon lief zijn", "Glimlach in het voorbij gaan" en "Zorgen voor mensen met dementie" (werktitel) één geheel. De DVD zal gebruikt worden als cursusmateriaal van de opleiding voor interne trainer belevingsgerichte zorg.

banner jv 2017 250px

Opgroeien na behandeling van een aangeboren gat in het middenrif: Een levenslang probleem (€ 43.400)

Congenitale hernia diafragmatica (CHD) is een zeldzame aangeboren aandoening die bij 1 op de 3.000 pasgeborenen voorkomt. Dit betekent dat jaarlijks in Nederland 50-60 kinderen met deze aandoening worden geboren.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.