niekdejongprijs.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Boek voor eigentijds zorgconcept (€ 10.000,-)

In toenemende mate willen ouderen zelfstandig blijven wonen, of in elk geval zo zelfstandig als maar mogelijk is. Zorggroep Noord-Limburg gaat mee in deze trend door de bouw van eigentijdse woonvormen. In samenwerking met meerdere woningcorporaties zullen ouderen die nu nog in instellingen verblijven, in de toekomst zelfstnadig gehuisvest worden. De woningen worden voorzien van diverse toepassingen uit de domotica en ICT-wereld. Een dergelijke verandering vraagt naast bouwkundige en technische vernieuwingen ook om een cultuuromslag bij management en medewerkers. Zorggroep Noord-Limburg wil een boek uitbrengen voor collega's in Nederland die de weg van extramuralisering willen volgen. Het boek zal talrijke tips en beschrijvingen bevatten over de wijze waarop zo'n ingrijpende transitie succesvol kan zijn. Het wordt gelardeerd met bijdragen van professionals, cliënten en deskundigen uit de ICT-tranche, de wereld van de architectuur, planning en logistiek enzovoort. Een dergelijk publicatie is nieuw in deze sector.

 

banner jv 2017 250px

Opgroeien na behandeling van een aangeboren gat in het middenrif: Een levenslang probleem (€ 43.400)

Congenitale hernia diafragmatica (CHD) is een zeldzame aangeboren aandoening die bij 1 op de 3.000 pasgeborenen voorkomt. Dit betekent dat jaarlijks in Nederland 50-60 kinderen met deze aandoening worden geboren.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.