cure5.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Beeldzuiltelefoon (€ 128.350,-)

De Stichting Robin heeft in het jaar 2000 een beeldcommunicatiezuil ontworpen en gerealiseerd. De ontwikkeling is met financiële steun van ons Fonds mogelijk gemaakt.
Tijdens een bijeenkomst in de zomer van 2002 werd het definitieve ontwerp gepresenteerd in het Cobramuseum in Amstelveen. Inmiddels is het ontwerp geëvalueerd en waar nodig aangepast. Doel van de Stichting is om in 2003 honderd communicatiesets aan te bieden aan kinderafdelingen van zorginstellingen in Nederland.
Het Centraal Fonds heeft besloten 17 communicatiesets te financieren. De deelnemende zorgverzekeraars in de Stichting Centraal Fonds RVVZ zullen een kinderafdeling in hun regio aanwijzen waar de beeldzuiltelefoon geplaatst zal worden.

Banner vierkant

Opgroeien na behandeling van een aangeboren gat in het middenrif: Een levenslang probleem (€ 43.400)

Congenitale hernia diafragmatica (CHD) is een zeldzame aangeboren aandoening die bij 1 op de 3.000 pasgeborenen voorkomt. Dit betekent dat jaarlijks in Nederland 50-60 kinderen met deze aandoening worden geboren.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.