manzee.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Seniorweb (€ 74.000,-)

SeniorWeb wil iedereen die niet met de computer is grootgebracht de vele mogelijkheden van Internet laten ervaren. SeniorWeb heeft een overzichtelijke website, met nieuws, tips en links over onderwerpen die hen interesseren. Ook wordt informatie gegeven over een gezonde leefstijl, gezonde voeding etc. Vrijwilligers van SeniorWeb geven door het hele land computercursussen, begrijpelijk en betaalbaar voor iedereen. In 2002 heeft SeniorWeb een grote reorganisatie doorgevoerd waardoor de vereniging zowel kwalitatief als kwantitatief is ingericht voor verdere groei. De omslag van not-profit organisatie naar not-for-profit wil men in 2006 hebben bereikt. Voor dat doel is subsidie gevraagd aan de overheid doch vanwege bezuinigingen wordt van daaruit geen ondersteuning meer gegeven. Het Centraal Fonds heeft besloten een eenmalige bijdrage voor het jaar 2004 te geven.

Banner vierkant

Opgroeien na behandeling van een aangeboren gat in het middenrif: Een levenslang probleem (€ 43.400)

Congenitale hernia diafragmatica (CHD) is een zeldzame aangeboren aandoening die bij 1 op de 3.000 pasgeborenen voorkomt. Dit betekent dat jaarlijks in Nederland 50-60 kinderen met deze aandoening worden geboren.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.