GZ_2.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Sint Maarten: Irma relief t.b.v. het Wit Gele Kruis € 12.529

Het Innovatiefonds Zorgverzekeraars is één van de Samenwerkende Fondsen voor het Caribisch deel van het Koninkrijk. De fondsen bekommeren zich om het lot van de inwoners van de Bovenwindse Eilanden, die zwaar getroffen zijn door orkaan Irma. Ten behoeve van de wederopbouw is aan aanvraag binnen gekomen van  Stichting Zorgverlening Het Wit Gele Kruis (SZWGK). Hieronder vallen het verpleeg- en verzorgingshuis St. Martin’s Home, Sister Basilia en de wijkzorg. De server van SZWGK is onherstelbaar beschadigden de kosten van vervanging van de server worden niet door de verzekering gedekt. Bij wijze van uitzondering heeft het Innovatiefonds Zorgverzekeraars hiervoor € 12.529 ter beschikking gesteld.

 

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.