verwenzorg-header20.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

MINDyoung Studio (€ 137.670)

De website MINDyoung is sinds oktober 2016 operationeel. Het platform biedt inhoudelijke informatie en peersupport aan en geleidt jongeren naar websites die het beste passen bij hun (hulp)vraag. Zo wordt er ook verwezen naar www.pratenonline.nl en www.113.nl, waarvoor het Innovatiefonds Zorgverzekeraars eerder financiële steun gaf. Het uiteindelijke doel is jongeren te helpen om hun vragen over hun psychische gezondheid te normaliseren, bespreekbaar te maken, te toetsen bij mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt, te toetsen bij betrouwbare deskundigen en om te bewegwijzeren. Om het platform verder te verrijken, wordt een MINDyoung Studio opgezet, waarin jongeren zelf content gaan produceren. Stichting MIND heeft maximaal € 137.670 van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars toegekend gekregen om de MINDyoung Studio mogelijk te maken.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.