cure4.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Connect (€ 493.460)
 

Spierziekten Nederland wil samen met drie expertisecentra digitale platforms ontwikkelen die de communicatie tussen patiënten en expertisecentra bevorderen en die een centrale informatiefunctie vervullen op het moment dat daar behoefte aan is, zoals rond medicijntrials of andere zaken die diep in het leven van de patiënt ingrijpen. Daarvoor is nu het juiste moment, aangezien er in diverse centra reeds aanzetten zijn voor dergelijke platforms, bijvoorbeeld in de vorm van patiëntenregistraties. Dit project zal er mede voor zorgen dat verschillende initiatieven met elkaar verbonden raken en ervaringen kunnen worden uitgewisseld, zodat niet iedereen opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. Het Innovatiefonds Zorgverzekeraars heeft hiervoor maximaal € 493.460 beschikbaar gesteld. 

 

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.