cure6.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

6e Nederlandse Lipoedeemdag (€ 2.800)

De doelstelling van de Stichting Nederlandse Lipoedeemdag is om regionaal, nationaal en internationaal meer bekendheid te genereren voor de aandoening lipoedeem door middel van het organiseren van een (twee) jaarlijks terugkerend symposium. Dit symposium kan bijgewoond worden door zowel patiënten met lipoedeem (en hun partners) en behandelaars (artsen, fysiotherapeuten, huid- en oedeemtherapeuten, bandagisten). Het programma van het symposium is gevarieerd en de organisatie probeert bij het samenstellen ervan rekening te houden met de interesses van alle doelgroepen en de nieuwe ontwikkelingen in de zorg zoals onderzoeken en richtlijnen. Het Innovatiefonds Zorgverzekeraars heeft € 2.800 toegekend voor de organisatie van de 6e Nederlandse Lipoedeemdag.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.