alzheimercentrum.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Deskundigheidbevordering algemene bejaardenzorg Aruba € 4.500

Stichting Algemene Bejaardenzorg Aruba (SABA) heeft zich tot de Samenwerkende Fondsen voor het Caribisch deel van het Koninkrijk gewend voor een bijdrage om het personeel bij te kunnen scholen met als doel de huidige wachtlijsten (deels) weg te kunnen werken en leegstaande bedden te kunnen vullen met mensen die zorg nodig hebben. Gezien de complexe zorgvraag van veel cliënten is scholing tot niveau 2 of 3 gewenst, terwijl veel personeel dat nu bij SABA werkt ongeschoold of te laag opgeleid is.
Het Innovatiefonds Zorgverzekeraars heeft samen met het Sluyterman van Loo Fonds, een bijdrage toegekend van ieder € 4.500,-.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.