cure5.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Pijn Samen € 58.040

Chronische pijn komt vaak voor en heeft een grote impact op de kwaliteit van leven. Late signalering en onwetendheid over behandelmogelijkheden (zowel in ziekenhuizen, instellingen, als bij patiënten thuis) leidt niet zelden tot ondoelmatig voorschrijfbeleid. Stichting Happy Motion wil de kwaliteit van leven van patiënten met chronische pijn verbeteren.Een belangrijk onderdeel daarbij is om pijnpatiënten de handvatten aan te reiken om zelf de regie te voeren over de behandeling van chronische pijn en om daar beter mee om te gaan. Het Innovatiefonds Zorgverzekeraars heeft een bijdrage van maximaal €‎ 58.040 toegekend voor de ontwikkeling van de lesmodules, een educatief programma voor de jeugd en een beslisboom.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.