GZ_2.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Overleef je crisis - Therapeutische leermodules voor suïcidale jongeren € 79.987

Stichting 113Online wil 10-15 modules ontwikkelen welke bestaan uit psycho-educatie en oefeningen die zijn afgeleid van evidence based behandelmethodes. Met een laagdrempelige, actieve, online aanpak wordt beoogd om de therapietrouw te vergroten en het bestaan van suïcidale gedachten bij jongeren te verminderen.Een psycholoog kan gebruikmakend van de modules samen met de jongere een individueel programma samenstellen dat optimaal aansluit bij de klachten en problemen die de jongere ervaart. Het project bouwt voort op de ontwikkeling van 4 pilot modules ('beter slapen', 'piekeren', 'zelfbeschadiging' en 'zelfmoord') waarvan de resultaten positief zijn. Het Innovatiefonds Zorgverzekeraar heeft maximaal € 79.987 toegekend voor het ontwikkelen van de modules.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.