cure3.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Belevingsgerichte zorg € 16.300

Stichting Algemeen Psychiatrisch Ziekenhuis Dr. David Ricardo Capriles (Klinika Capriles) is het algemene psychiatrische ziekenhuis van Curaçao waar zowel tijdelijke als langdurige opvang en behandeling plaatsvindt. Klinika Capriles heeft zich tot de Samenwerkende Fondsen voor het Caribisch deel van het Koninkrijk gewend voor een bijdrage om belevingsgerichte zorg verder vorm te geven. Hierin zijn al stappen gemaakt en nu wil de stichting het programma met danstherapie en belevingsverhalen uitbreiden. Uiteindelijk moet toepassing van belevingsgerichte zorg ertoe leiden dat de kwaliteit van leven van patiënten verbetert. Het project richt zich primair op ouderen op de mediumstay- en longstay-afdeling van de kliniek. Het Innovatiefonds heeft een bijdrage toegekend van maximaal € 16.300.

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.