cure4.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Congres XXYY variatie syndromen (€ 5000)

Stichting To-Mpower wil in september 2015 een congres houden met het doel de bekendheid met de diagnostiek en behandeling van syndromen met  XXYY variaties te vergroten.  Een ander doel is de bekendheid met de voor handen zijnde multidisciplinaire zorg voor kinderen die een foute verdeling van chromosomen hebben te vergroten. Het congres is bedoeld voor de ouders van kinderen en mensen van alle leeftijden met het Klinefelter syndroom, Triple X, Turnersyndroom, XXYY syndroom en andere varianten van X of Y, anderzijds voor behandelaars zoals orthopedagogen, psychologen, psychotherapeuten, orthopedagoog-generalisten, ggz-psychologen of kinder- en jeugd psychologen/artsen. Het Innovatiefonds Zorgeverzekeraars staat garant voor een bedrag van €5.000. 

Banner vierkant

Verbreding doelgroep Netwerken Integrale Kinderzorg (34.562)

In Nederland zijn er in de werkgebieden van de academische ziekenhuizen 7 Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) in ontwikkeling, mede dankzij financiële ondersteuning van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars. Samen vormen deze netwerken een landelijke structuur.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.