GZ_2.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Lessen voor de toekomstkaft publicatie

Ter gelegenheid van de laatste bestedingen van het Innovatiefonds Zorgverzekeraars is de publicatie '20 jaar innovatie in de zorg: Lessen voor de toekomst' verschenen. In de publicatie zijn de belangrijkste lessen samengevat die projectleiders voor het van de grond krijgen van innovaties in de zorg willen meegeven. Ook komen de bestuurders van het fonds aan het woord over hun visie op de toekomst van innovatie in de gezondheidszorg. U kunt de publicatie hier downloaden.

De publicatie is in beperkte oplage gedrukt. Mocht u een gedrukt exemplaar willen ontvangen, mailt u dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Banner vierkant

Opgroeien na behandeling van een aangeboren gat in het middenrif: Een levenslang probleem (€ 43.400)

Congenitale hernia diafragmatica (CHD) is een zeldzame aangeboren aandoening die bij 1 op de 3.000 pasgeborenen voorkomt. Dit betekent dat jaarlijks in Nederland 50-60 kinderen met deze aandoening worden geboren.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.