alzheimercentrum.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Thema's 2018: laatste jaar

Zoals u misschien weet is het Innovatiefonds Zorgverzekeraars een zogenaamd 'sunset fonds': wij hebben de opdracht om in 20 jaar tijd een kwart van de reserves van de voormalige vrijwillige ziekenfondsen te besteden. In 1999 zijn we daarmee gestart en dus is 2018 het laatste jaar waarin er middelen toe te kennen zijn. U kunt hier meer over lezen bij 'over ons'

Dit betekent niet dat alle projecten al in 2018 moeten worden afgerond. Maar wel dat ons bestuur kritisch zal kijken of de in nieuwe aanvragen geschetste looptijd wel haalbaar is. Ook is uitloop van projecten geen vanzelfsprekendheid.

Het bestuur heeft besloten de twee thema's die in 2017 golden door te zetten. Meer over de jaarthema's leest u hier. Ook komt er hoogstwaarschijnlijk een derde thema bij. Nadere informatie daarover volgt later.

 

banner jv 2017 250px

SFC Aruba - Wie Yin € 12.400

Aruba kent geen 24-uursopvang voor kinderen met een verstandelijke en/of meervoudige beperking en het aantal pleeggezinnen dat in staat is om kinderen met een beperking op te vangen is minimaal.

Lees meer...

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.