cure2.jpg

Verrassende, nieuwe
initiatieven tastbaar maken

Aanvraag indienen

Wie

Een aanvraag kan alleen ingediend worden door een rechtspersoon (in beginsel zonder winstoogmerk). 

Hoe

Verzoeken om financiering kunt u indienen via ons digitale aanvraagformulier. Als u de vragen eerst wilt bekijken voor u het digitale aanvraagformulier invult, kan dat hier.

De volgende bijlagen dient u aan te leveren:

  • een gespecificeerde begroting;
  • een recent uittreksel (maximaal 2 maand oud) uit de registers van de Kamer van Koophandel;
  • de financiële jaarstukken van de laatste twee jaar;
  • de statuten.

UMC’s, ziekenhuizen en universiteiten hoeven, naast het aanvraagformulier, enkel een gespecificeerde begroting aan te leveren.

Als u er niet zeker van bent of uw aanvraag wel bij ons past kan het nuttig zijn uw projectidee voor te leggen. Dit doet u door ons per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een korte omschrijving van uw projectidee (maximaal 1 A4) toe te zenden. Wij streven er naar binnen 2 weken te reageren.

Wanneer

Aanvragen van € 50.000 en daarboven worden behandeld in de bestuursvergadering. Er zijn dit jaar alleen in oktober en december nog bestuursvergaderingen waarin toekenningen worden gedaan. Aanvragen die in oktober behandeld moeten worden, moeten uiterlijk op 20 augustus bij ons binnen zijn. Het kan gebeuren dat het beschikbare budget al voor het einde van het kalenderjaar uitgeput raakt. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

banner jv 2017 250px

Om u beter van dienst te zijn maakt het Innovatiefonds Zorgverzekeraars gebruik van cookies. Waarom? We leggen het u graag uit.